Barion Pixel

A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Kozmetikai krémek olívaolajjal

Kozmetikai krémek olívaolajjal

Hosszú kutatásnak és fáradságos munkának köszönhetően innovatív módszert találtunk az olívabogyóhéj kozmetikai célokra történő feldolgozására.

Az olívaolajat optimális érési ciklusban gyűjtött, haladéktalanul, meghatározott hőmérsékleten préselik az olívabogyóból. Az olaj elválasztása után nyert maradékot pogácsának, tortának nevezzük.

A pogácsa nagy koncentrációban tartalmaz antioxidáns természetes eredetű vitamint (A-vitamin, ß-karotin, C-vitamin, E-vitamin), nem vitamin eredetű antioxidánst (fenol vegyületek, szkvalén) és egyszeresen vagy többszörösen telítetlen zsírsavakat.

Az olajbogyóban található antioxidánsok természetes forrása hármas hatással van a bőrre. Megakadályozza az oxidatív stressz által okozott bőr korai öregedését, ezáltal erősítve a dermis felső és alsó rétegeinek működését; befolyásolja az epidermális bőrréteget, és ezáltal megkönnyíti a folyadék visszatartását és megakadályozza a transzepidermális vízveszteséget a szövetben; védelmet nyújt az érzékeny bőrnek, mert gyulladáscsökkentő, antiallergiás és antibakteriális hatású.

Alkalmazás

  • Anti-age kezelési kozmetika
  • Hidratálás (lipidzáró és mélyhidratáló)
  • Bőrvédelem
  • Természetes emulgátorok és tartósítók

CSAK TERMÉSZETES ANYAGOKAT TARTALMAZ!

Rendezés
Ez a találati lista üres, a megadott szűrési feltételeknek nem felel meg egy termék sem.
1 - 0 / 0 termék
Title Text
Nem lépek be.